GPS trackere

Alt om GPS trackere / sporingsenheder


En GPS tracker også kaldet en sporingsenhed er en lille navigationsenhed udstyret med en GPS-modtager, der gør det muligt at bestemme placeringen af ​​det objekt, som sporingsenheden er installeret i/på. Placeringen af ​​det overvågede objekt bestemmes ved hjælp af referencepunkter som kommer fra satellitterne, der sender information til jorden. Hver sporingsenhed sender derefter disse placeringsoplysningerne videre til en sporingsplatform, der udfra disse kan beregne hvor en given GPS tracker befinder sig. Sporingsplatformen gør det derefter muligt for brugeren eller ejeren af GPS trackeren at logge på og live se hvor en denne befinder sig og hvor den har været.


GPS-sporingssystemer inkluderer generelt følgende komponenter: en sporingsenhed, en sporingsplatform(kraftig server), der modtager sporingsinformation fra gps trackere, og en brugergrænseflade, der muliggør visning af placeringen af ​​det overvågede objekt overfor ejeren/brugeren.


Efterspørgslen efter sporingsløsninger er  i de senere år steget, primært på grund af en dramatisk stigning af tyverier i byområderne. GPS trackere bruges primært af sikkerhedsmæssige årsager - for at få en bils placering og aktivere køretøjssporing i tilfælde af tyveri. GPS sporingssystemer kan også fungere som en flådeovervågningsløsning, der letter køretøjssporing for selskaber med en stor vognpark eller entreprenører med flere kostbare entreprenørmaskiner.


Vi hos Sporalt.dk har specialiseret os i alt lige fra den lette plug-and-play OBD tracker til den lidt tungere FMB204 hvor der via bluetooth kan tilkobles flere typer sensorer som f.eks temperaturføler og luftfugtigshedsføler. Vi har valgt kun at sælge Teltonika´s professionelle produkter da vores erfaring har vist os at disse ikke bare er de mest driftsikre, men også robuste nok til at dække de flestes behov.


Vores GPS trackere er velegnet til alt lige fra den almindelige personbil til båden, motorcyklen, campingvognen, autocamperen, traileren eller måske minigraveren hvis du også har sådan en. Kort fortalt burde der sidde en sporingsenhed i alt det man ville blive ked af at miste. Alle løsninger fra Sporalt.dk leveres konfigureret således at, så snart du har gemt enheden på køretøjet du vil spore, samt tilsluttet plus(+) og minus(-) kan logge på flådestyringen og se hvor køretøjet befinder sig.
 

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre